SUHEYLA'NIN MUTFAGI

Cuma, Şubat 13, 2009

Bulgur Salatası




1 Su bardagi bulguru 2 su bardagi kaynamis su ile pisirin. Daha sonra robotta yada elde minik minik dogranmis kuru sogan ve maydonozlari ilave edin...cok az salca ilave ederek (istege bagli) sarimsakli yogurtla karistirin.. son olarak da salatalik ile susleyin....

AFIYET OLSUN
Gönderen suheyla zaman: 11:22
Etiketler: SALATALAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Arsiv

  • ►  2016 (3)
    • ►  Mart (3)
  • ►  2014 (1)
    • ►  Ocak (1)
  • ►  2013 (11)
    • ►  Aralık (4)
    • ►  Kasım (4)
    • ►  Mayıs (1)
    • ►  Mart (1)
    • ►  Şubat (1)
  • ►  2012 (4)
    • ►  Ekim (4)
  • ►  2011 (2)
    • ►  Mart (2)
  • ►  2010 (5)
    • ►  Aralık (3)
    • ►  Kasım (2)
  • ▼  2009 (5)
    • ▼  Şubat (3)
      • Mezgit, Mısır Ekmeği
      • Bulgur Salatası
      • Penirli Poğaça
    • ►  Ocak (2)
  • ►  2008 (22)
    • ►  Kasım (9)
    • ►  Ekim (6)
    • ►  Eylül (1)
    • ►  Temmuz (1)
    • ►  Haziran (1)
    • ►  Mayıs (1)
    • ►  Nisan (2)
    • ►  Şubat (1)
  • ►  2007 (17)
    • ►  Temmuz (2)
    • ►  Haziran (2)
    • ►  Mayıs (2)
    • ►  Mart (6)
    • ►  Şubat (2)
    • ►  Ocak (3)
  • ►  2006 (9)
    • ►  Aralık (4)
    • ►  Kasım (3)
    • ►  Ekim (2)

Baglantilar

  • Elif ve Eray
  • Gebelik ve Annelik
  • Sennurun Mutfagi
  • mavifincan

Etiketler

  • BALIK YEMEKLERİ (4)
  • ÇORBALAR (1)
  • DAVETLER (3)
  • EKMEKLER (2)
  • HAMUR İŞLERİ (13)
  • KEK (4)
  • PASTA (3)
  • PİLAVLAR (2)
  • SALATALAR (18)
  • TATLILAR (20)
  • YEMEKLER (9)
Filigran teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.