Size cok guzel bir borek tarifi verecegim. Yalniz adina bakip hic unu yok mu demeyin, az da olsa unu var. ben adini bilmedigim icin unsuz borek dedim.
MALZEMELER
-Yarim paket hazir eriste makarna (haslanmis)
- 1 tane kurusogan (rendelenmis)
- 1 su bardagi rendelenmis kasar peyniri
-3 tane kucuk boy kabak (rendelenip suyu elimizle sikarak cikarilmis olsun)
- 1/2 yarim demet dogranmis dereotu
- 4 adet yumurta
- 2 su bardagi sut
-1 turk kahvesi fincani siviyag
- 3 kasik tepeleme un
-1 paket kabartma tozu
-yeteri kadar tuz
HAZIRLANISI
Ilk once yumurta, sut, yag, un, tuz ve kabartma tozu iyice karistirilir. Daha sonra bu karisimin icine eriste, kurusogan, kasar peyniri, kabak ve dereotu ilave edilerek margarin ile yaglanmis firin tepsisine dokulup firinda pisirilir.
MALZEMELER
-Yarim paket hazir eriste makarna (haslanmis)
- 1 tane kurusogan (rendelenmis)
- 1 su bardagi rendelenmis kasar peyniri
-3 tane kucuk boy kabak (rendelenip suyu elimizle sikarak cikarilmis olsun)
- 1/2 yarim demet dogranmis dereotu
- 4 adet yumurta
- 2 su bardagi sut
-1 turk kahvesi fincani siviyag
- 3 kasik tepeleme un
-1 paket kabartma tozu
-yeteri kadar tuz
HAZIRLANISI
Ilk once yumurta, sut, yag, un, tuz ve kabartma tozu iyice karistirilir. Daha sonra bu karisimin icine eriste, kurusogan, kasar peyniri, kabak ve dereotu ilave edilerek margarin ile yaglanmis firin tepsisine dokulup firinda pisirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder