MALZEMELER
2 adet tavuk göğsü (iri kuşbaşı doğranmış yada şinitzel şeklinde)
1 paket Mantar (üzerinden biraz alın hepsi çok gelebilir)
1 adet orta boy soğan
1 paket krema
1/2 çay kaşığı karabiber (isteğe bağlı)
Tuz yeteri kadar
YAPILISI
Ilk önce tavukların her iki tarafinida cevirerek biraz pişerelim. (ben sinitzel seklinde yapiyorum) Daha sonra ayrı bir tavada soğanları piyaz şeklinde doğrayarak çok az yağda biraz kavuralım ve iri doğranmış mantarları da soğanların üzerine ekleyerek birlikte pişirelim. Sonra indireceğimize yakın bir paket kremayı boşaltıp bir miktarda onunla birlikte ocakta kaynatalım.Indirdikten sonra karabiberi ilave edip karıştıralım. Sonra bir borcama tavukları yerleştirip üzerine hazırladığımız harcı dökerek kızgın fırında biraz üstü kızarana kadar pişirelim. Afiyet Olsun ! İnanın çok beğeneceksiniz.
2 adet tavuk göğsü (iri kuşbaşı doğranmış yada şinitzel şeklinde)
1 paket Mantar (üzerinden biraz alın hepsi çok gelebilir)
1 adet orta boy soğan
1 paket krema
1/2 çay kaşığı karabiber (isteğe bağlı)
Tuz yeteri kadar
YAPILISI
Ilk önce tavukların her iki tarafinida cevirerek biraz pişerelim. (ben sinitzel seklinde yapiyorum) Daha sonra ayrı bir tavada soğanları piyaz şeklinde doğrayarak çok az yağda biraz kavuralım ve iri doğranmış mantarları da soğanların üzerine ekleyerek birlikte pişirelim. Sonra indireceğimize yakın bir paket kremayı boşaltıp bir miktarda onunla birlikte ocakta kaynatalım.Indirdikten sonra karabiberi ilave edip karıştıralım. Sonra bir borcama tavukları yerleştirip üzerine hazırladığımız harcı dökerek kızgın fırında biraz üstü kızarana kadar pişirelim. Afiyet Olsun ! İnanın çok beğeneceksiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder