Malzemeler
2 Adet Büyük Boy Kereviz
Yoğurt (süzme yoğurdu olursa daha iyi olur)
1 Diş sarımsak Tuz
1 Çorba Kaşığı Mayonez (istenirse)
1 Çay bardağı parçalanmış ceviz.
Yapılışı
İlkönce yoğurdu hazırlayalım. içerisine dövülmüş sarımsağı ilave edelim. Eğer süzme yoğurt çok koyu kıvamlı ise diğer yoğurtla karıştırarak daha kıvamlı hale getirebiliriz. Kerevizi soyduktan sonra hemen direk olarak yoğurdun içerisine rendeleyelim ve arada birde karıştırarak kerevizlerin yoğurtla karışmasını sağlayalım. (yoksa kereviz kararır ve görüntüsü çirkin olur) Mayonez ve cevizide ilave ettikten sonra servise hazırdır. Afiyet Olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder